Kjøpsvilkår

Hos oss i Happywall.no handler du enkelt og sikkert: Nedenfor finner du våre fullstendige kjøpsvilkår.

Priser

Prisene du finner på hjemmesiden vår er inklusive mva. Mva. vises i ordresammendraget sammen med eventuelle fraktkostnader før du bekrefter kjøpet.

Betalingsalternativer

1. Kortbetaling (VISA, MasterCard)
Vi aksepterer betaling med VISA og MasterCard. Velg Kortbetaling i kassen og fyll ut navn på korteieren, kortnummer, utløpsmåned og CVC-kode. CVC-koden er de tre siste tallene i signaturfeltet på baksiden av kortet.
2. Faktura med 14 dagers betalingsfrist (Klarna)
Ved betaling mot faktura gjelder betalingstiden på 14 dager fra den dagen bestillingen din er mottatt. Fakturaen sendes ut omgående. For å kunne benytte dette betalingsalternativet trenger vi personnummeret ditt og en godkjent kredittvurdering hos vår partner, samt at ordren sendes til adressen som er registrert i Folkeregisteret. Kredittvurderingen resulterer ikke i en anmerkning hos kredittinstitusjonen. Ved for sen betaling påløper et purregebyr pålydende det beløpet som er tillatt i henhold til lov, p.t. 50 kr samt forsinkelsesrenter med 24 % + gjeldende normrente.

Leveringstider

Fototapet leveres i løpet av 2–5 arbeidsdager. Bilder leveres i løpet av 7-11 arbeidsdager. Leveransen sendes til ditt nærmeste utleveringssted. Hvis du velger postpakke mottar du hentemelding på SMS hvis du har oppgitt mobilnummer ved bestillingen. Hvis du ikke har oppgitt mobilnummeret sendes hentemeldingen per post. Bedriftspakke leveres direkte til firmaet og leveres hverdager før kl. 16.00. Hvis vi ikke klarer å levere innen avtalt tid blir du som kunde umiddelbart informert om årsaken til forsinkelsen og opplyst om ny leveringsdato. Du har da rett til å kunne heve kjøpet uten kostnad.

Angrerett og reklamasjon

14 dagers angrerett gjelder. Du har rett til å angre på kjøpet og angrefristen gjelder i 14 dager fra du har mottatt varen. Hvis du angrer kjøpet og returnerer varen betaler vi tilbake kjøpsbeløpet senest innen 20 dager. Som kunde betaler du selv eventuell returfrakt, og det produktet du ønsker å returnere skal returneres i opprinnelig stand, samt med originalforpakning og emballasje. Vi selger alle produkter med ett års garanti samt tre års reklamasjonsrett, i henhold til kjøpsloven. Feilaktige eller ved ankomst skadede produkter returneres og byttes kostnadsfritt. Vi erstatter også eventuelle fraktkostnader som påløper ved retur.

For reklamasjoner ber vi deg kontakte kundeservice på info@happywall.no med følgende opplysninger:
  1. Ditt ordrenummer
  2. Beskrivelse av hvorfor du vil returnere varen
  3. Oppgi om du ønsker å bytte varen eller få tilbakebetalt pengene
  4. Legg ved et bilde av produktet om det er skadet
  5. Vent på svar med godkjenning og instruksjoner om hvordan varen skal returneres.

Fototapet som skal returneres sendes til:

Nordic E Trade AB

Fraktflygargatan 18

128 21 Skarpnäck

SVERIGEBilder som skal returneres sendes til:
CeWe Color Nordic

Segaltvej 16
DK
8541 Skødsrup

DANMARK
 


Vi erstatter ikke eventuelle ekstrakostnader som kan oppstå på grunn av at produkt er skadet, feil eller defekt, inkludert ekstra arbeidstid, materialer eller lignende. Det er opp til kunden selv å kontrollere produktet før det monteres. Vi erstatter ikke for feilaktig montering. Ved en eventuell tvist følges anbefalinger fra Forbrukerrådet.

Personvernregler

Personopplysninger
Happywall.no er ansvarlig for at de personopplysningene du som kunde oppgir blir behandlet på riktig måte. Personopplysningene dine vil bli benyttet til å administrere kundeforholdet. I henhold til personvernloven har du rett til å få den informasjonen som vi har registrert om deg. Vi kommer aldri til å levere ut personopplysninger til uvedkommende.
Betalingssikkerhet
Vi tilbyr sikker kortbetaling med VISA, MasterCard i samarbeid med DIBS Payment Services. Når du betaler med kort sendes du videre til en sikker side med SSL-sertifikat hos DIBS Payment Services, der du trygt fyller ut kortopplysningene og gjennomfører betalingen. Happywall.no håndterer aldri dine kortopplysninger.
DIBS Payment Services
DIBS Payment Services er Nordens ledende leverandør av betalingstjenester via Internett og er PCI-DSS-sertifisert av kortindustrien (blant annet VISA, MasterCard og Diners) til å håndtere betalingstransaksjoner på høyeste sikkerhetsnivå. PCI-DSS står for Payment Card Industry Data Security Standard og er et omfattende program som har som mål å øke datasikkerheten hos samtlige partnere som lagrer, behandler eller overfører kortdata, i henhold til kortselskapenes skjerpede krav. Mer informasjon finner du på nettstedet DIBS Payment Services.

Generelle vilkår

Hvis du har valgt å motta vårt nyhetsbrev kommer vi til å sende informasjon og produkttilbud til deg via e-post. Hvis du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrevet kan du enkelt avregistrere deg via en avregistreringslenke i det aktuelle nyhetsbrevet. Hvis du er under 18 år må du har skriftlig tillatelse fra foresatt for å bestille. Vi forbeholder oss retten til å endre vilkårene uten varsel.

Du som kunde kan føle deg 100% trygg når du handler hos oss. Vi er et svensk selskap med mange års erfaring i salg av fototapeter og veggbilder på Internett. Velg fra et bredt utvalg av motiv, som alle er nøye utvalgte og trykkes etter din bestilling.

Copyright © 2021 Happywall AB