Returpolicy

Retur og angrerett – slik fungerer det
Du har alltid 30 dagers retur- og angrerett, i stedet for lovbestemt rett 14 dager, vi sender med et angrerettskjema i bestillingsbekreftelsen. Når vi har mottatt returvaren, betaler vi tilbake hele beløpet innen 14 dager. Eventuell returfrakt må betales av deg som kunde. Alle returnerte produkter går til gjenvinning. Har du begynt å montere varen, kan den ikke returneres, fordi det er et tilvirkningskjøp, og dermed fritatt fra angreretten. Vil du returnere en vare, kan du kontakte vår kundeservice for hjelp.

Garanti og reklamasjonsrett
Produktene våre kommer med ett års garanti, og du har tre års reklamasjonsrett. Garantien omfatter feil som fantes på produktet ved levering. Varer med skader og feil returneres fraktfritt og erstattes uten kostnader. Når vi har mottatt returvaren, betaler vi tilbake hele beløpet innen 14 dager. Ved reklamasjon, kontakte vår kundeservice for hjelp. Kontroller at produktet er i tråd med forventningene dine før montering, da eventuelle monteringskostnader ikke refunderes ved reklamasjon. Har du bestilt et tapet, kontrollerer du det enklest ved å klippe lengdene fra hverandre og plassere dem side ved side. Du kan returnere tapetet selv om du har klipt lengdene fra hverandre.

Du som kunde kan føle deg 100% trygg når du handler hos oss. Vi er et svensk selskap med mange års erfaring i salg av fototapeter og veggbilder på Internett. Velg fra et bredt utvalg av motiv, som alle er nøye utvalgte og trykkes etter din bestilling.

Copyright © 2021 Happywall AB