Old rustic stone wall tapet

Old rustic stone wall tapet roll

Enkel Montering

Du vil bli overrasket over hvor lett det er å montere

Alt inkludert

Old rustic stone wall tapet Leveres komplett med tapetlim og monteringsanvisning

Non-woven

Dette fototapetet fremstilles av non-woven

Valgfri størrelse

Du bestemmer størrelsen for å passe veggen din

Miljøvennlig

Produksjonen skjer med miljøvennlig toner, og materialet inneholder ikke PVC

Slik måler du veggen din

Det eneste du trenger å gjøre er å måle bredden og høyden på hele veggen. Vi produserer alltid tapetet ditt nøyaktig etter målene du oppgir når du bestiller, så vi anbefaler at du legger 5 cm til målene dine, både i høyden og i bredden. Som du vet kan vegger komme i ulike former. For tips om hvordan du måler ulike typer vegger, vennligst se eksemplene under.

Standardvegger

Mål bredden og høyden på hele veggen. Dobbeltsjekk målene for å være helt sikker på at de blir riktige. Vi produserer alltid tapetet ditt nøyaktig etter målene du oppgir når du bestiller, så vi anbefaler at du legger 5 cm til målene dine, både i høyden og i bredden.

Standardvegger

Skråvegger

Mål veggen på det høyeste og det bredeste punktet, ikke tenk på skråningen. Tapetet vil bli trykt og levert som et helt rektangel eller en kvadrat, og den skrånende delen vil bli kuttet bort under tapetseringen. Vi anbefaler at du legger 5 cm til målene, både i bredden og i høyden.

Skråvegger

Vegger med vinkler

Mål veggen på den lengste delen, både når det gjelder bredde og høyde. Tapetet vil bli produsert som et helt rektangel eller en kvadrat, og den skrånende delen vil bli kuttet bort under tapetseringen. Vi anbefaler at du legger 5 cm til målene, både i bredden og i høyden.

Vegger med vinkler

Vegger med dører, vinduer og andre hindringer

Mål bredden og høyden på hele veggen. Alle slike hindringer vil bli kuttet vekk under tapetseringen. Vi produserer alltid tapetet ditt nøyaktig etter målene du oppgir når du bestiller, så vi anbefaler at du legger 5 cm til målene dine, både i høyden og i bredden.

Vegger med dører, vinduer og andre hindringer

Flere vegger

Mål bredden av hver vegg og legg disse målene sammen til ett når du bestiller. Legg til 5 cm (2 tommer) per vegg som sikkerhetsmargin. Mål deretter høyden. Start alltid fra det høyeste punktet og legg til 5 cm til dette målet. Du trenger ikke å bestille veggbildet som to separate deler.

Flere vegger

Trapper

Som med andre typer skrånende vegger, må du finne det høyeste og det laveste punktet på veggen når du måler høyden. Det samme gjelder for bredden. Alle skrånende deler vil bli kuttet vekk under tapetseringen. Vi anbefaler at du legger 5 cm til målene, både i bredden og i høyden.

Trapper

Monteringsanvisning Fototapet

  • Tapetlengdene er nummererte i den rekkefølgen de skal monteres
  • Monteringen skal skje fra venstre mot høyre
  • Lengdene skal monteres kant i kant

Anbefalt verktøy

Spann
Vater
Blyant
Tapetkost
Ruller og brett
Stållinjal
Kniv eller lod
Skjærestøtte
Pensel
Svamp/fille
Skjøterull

Forarbeid

1. Sørg for at underlaget er jevnt og rent

Gammel maling eller tapet som ikke sitter fast, må fjernes. Vask underlaget og sparkle ved behov. Hvis underlaget er sugende, bør det grunnes eller påføres lim før tapetsering. Eksempler på sugende underlag er bredsparklede vegger, vegger med gammel tapet, sponplater og tilsvarende. Monterer du vårt premiumtapet på et tett underlag som ikke absorberer fuktighet, kan det ta noen dager før limet tørker, fordi premiumtapetet ikke er like pustende som standardtapetet vårt. Du bør også grunne hvis underlaget har sterke fargeskiftninger som kan vise gjennom tapetet.

Bland medfølgende non-woven pulverlim

Fyll et rent spann med fire liter lunkent vann, og hell pulverli- met langsomt i under kraftig omrøring. La limet hvile i 5 minutter, og rør deretter om en gang til. Limet er nå klart for bruk. Limet skal ha en tykk konsistens, så bruk derfor ikke mer enn fire liter vann når du blander limet. En pose holder til ca. 20–22 m2. Bruker du ferdigblandet lim, skal du bruke non-woven-lim eller vevlim med et tørrinnhold på < 20 %.

Montering

1. Kontroller tapetet

Før montering bør du undersøke at alle tapetlengder er med, og at ingen av lengdene er defekte eller skadet. Tapetlengdene er nummererte i toppen av hver lengde, i den rekkefølgen de skal monteres. Monteringen skal skje fra venstre mot høyre.

2. Sørg for rett montering

Det er viktig at den første lengden monteres i lodd. Et tips er å lage loddrette markeringer en tapetbredde (50 cm) inn på veggen ved hjelp av et vater, et måleverktøy og en blyant. Monter den første tapetlengden langs markeringene. Pass på at du lager svake markeringer, slik at linjene ikke skinner gjennom tapetet.

3. Lim direkte på veggen

Bruk rull eller pensel. Det er viktig at hele over aten dekkes med lim, en ulimt ekk blir en blemme på tapetet. Lim med ca. én tapetbred- de på forhånd.

4. Monter tapetlendene på veggen

Lengdene skal ikke overlappe hverandre. Vær nøye med å trykke lengdene godt sammen i skjøtene, bruk en skjøterull for å oppnå best mulig resultat. Pass også på at mønsteret stemmer, ved plassering av neste tapetlengde. Unngå å få lim på forsiden av tapetet, da dette kan vise når tapetet tørker. Obs! Unngå kraftig folding av tapetet, da dette kan medføre sprek- ker i trykket.

5. Efterslett lengdene fra tak til gulv

Bruk hendene eller en tapetkost, begynn fra midten og slett ut mot kantene. Eventuelle småblemmer og folder forsvinner når tapetet har tørket. Ved lim ekker på forsiden av tapetet – fjern med en fuktig lle eller svamp, og unngå å gni.

6. Skjær bort overflødig tapet

Når alle tapetlengdene er på plass, skjærer du bort over ødig tapet ved hjelp av en skjærestøtte og en skarp kniv.

7.Vent et døgn for å se det ferdige resultatet

Len deg tilbake og nyt det nye rommet ditt!
Leveringstid: 3–5 arbeidsdager
NOK 480 /m2

Alle tapetene våre er trykket med Happy Mattic™, vår myke og ikke-reflekterende matte finish. Materialet tilfører veggen din et eksklusivt utseende.

  • Limet påføres på veggen

  • Blekes ikke av sollys

  • Miljøvennlig

  • Brannhemmende

  • Kan vaskes

  • Matte finish

Du som kunde kan føle deg 100% trygg når du handler hos oss. Vi er et svensk selskap med mange års erfaring i salg av fototapeter og veggbilder på Internett. Velg fra et bredt utvalg av motiv, som alle er nøye utvalgte og trykkes etter din bestilling.

Copyright © 2022 Happywall AB