Lerretsbilder

Våre lerretsbilder er trykt på lerretsduk av lin. Utskrift-teknologin gir naturlige og levende farger beholdt år etter år, og motiven tilbys en utrolig dybde. Lerretsbildene er også motstandsdyktig mot UV-lys, slik at de ikke svekkes over tid. Leveres innen 7-11 virkedager.
Montering
Lerretsbildene leveres klar til å henges på veggen. De er strukket på en 18mm dyp treramme bar festet til baksiden, slik at rammen ikke er synlig.
Bestill
Bestille lerretsbilder fra Happywall er enkel. Du kan tydelig se hvor mye din lerretsbilde kommer til å koste i størrelsene som er tilgjengelige for hvert motiv. De fleste av våre galleribilder finnes i flere forskjellige størrelser. Du kan også lage lerretsbilde av ditt eget bilde.
Leveringstid
Din lerretsbilde blir levert innen 7-11 virkedager, enten du bestiller et ferdig design eller bruk eget bilde.
Vanlige spørsmål
Lurer på noe? Du kan finne vanlige spørsmål her. Hvis du ikke finner svaret på ditt spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss.
  • Lerret av lin, 340g/m2
  • Leveres ferdig montert og klar
  • Levende farger
  • Matt overflate
  • UV-bestandig (icke bleket me tiden)

Du som kunde kan føle deg 100% trygg når du handler hos oss. Vi er et svensk selskap med mange års erfaring i salg av fototapeter og veggbilder på Internett. Velg fra et bredt utvalg av motiv, som alle er nøye utvalgte og trykkes etter din bestilling.

Copyright © 2021 Happywall AB