Fine art prints

Vi trykker våre fine art prints på det fineste fotopapiret, noe som gir en eksklusiv silkematt look. Det tykke kvalitetspapiret, 240 g/m2, gjør at bildene får en flott fargegjengivelse og passer perfekt med rammene våre. Du velger selv hvilken ramme du vil ha til dine fine art print. Ramme og passepartout er alltid inkludert i prisen.
Bestilling
Det er lett å bestille fine art prints fra Happywall. Du kan lett se hva bildene koster i de størrelser som er tilgjengelig for de forskjellige motivene. De fleste av våre galleribilder finnes tilgjengelig i flere forskjellige størrelser. Du kan også få laget fine art prints av egne bilder.
Leveringstid
Ditt fine art print leveres innen 7–11 hverdager, uansett om du bestiller et ferdig motiv eller sender eget foto.
Vanlige spørsmål
Lurer du på noe? Her er noen vanlige spørsmål. Hvis du ikke finner svaret på det du lurer på, kan du selvfølgelig ta kontakt med oss.
  • Silkesmatt look
  • Tykt kvalitetspapir
  • Papirtype 240 g/m2
  • Fantastisk detalj- og fargegjengivelse
  • Velg din egen ramme

Du som kunde kan føle deg 100% trygg når du handler hos oss. Vi er et svensk selskap med mange års erfaring i salg av fototapeter og veggbilder på Internett. Velg fra et bredt utvalg av motiv, som alle er nøye utvalgte og trykkes etter din bestilling.

Copyright © 2021 Happywall AB